• 29. 11. 2019

  Баслер организира безплатен семинар, който ще се води от мениджъра на пазара на медицински продукти – Феликс Кемниц. В рамките на уебинара ще се запознаете с темата „deep learning“ в дълбочина. Курсът представя как системите за машинно зрение могат да се прилагат при „artificial neural networks (ANNs)“ в медицински и други подобни приложения.
  По време на уебинара експертът ще Ви представи три вида системи за машинно зрение, сравнявайки техните предимства и недостатъци:
  • Системи, базирани на „FPGA framegabber“,
  • Компютърно базирани системи и

 • 12. 08. 2019

  Нов вид, универсално приложима Time-of-Flight камера с висока точност за рентабилни 3D изображения в реално време.
  Второто поколение 3D камери на Basler е готово за пускане на пазара. Благодарение на най-новата технология Sony DepthSense ™ ToF, „Basler blaze“ с GigE интерфейс и VGA резолюция е особено подходящ за измерване на позицията, местоположението, обема на обектите и за откриване на препятствия. Камерата може да се използва в различни индустриални среди.

  Címkék:
 • 21. 01. 2015

  През февруари т.г. Базлер стартира производството на собствен модел C-mount лещи, или т.н. Базлер обектив. С този оригинален модел Базлер прави първата крачка в разработването на серия аксесоари, подготвени специално, за да отговорят по-пълно на нуждите на клиента. Обективите са проектирани изцяло в синхрон със собствените модели на Базлер и ще се произвеждат изключително за фирмата..

 • 21. 10. 2014

  Версия 4.2 на потребителския софтуер pylon 4 е вече тук!
   
  Новата версия pylon 4 Camera Software Suite може да изтеглите оттук.

 • 10. 10. 2014

  Sony's IMX 174 CMOS са сред водещите сензори на пазара в момента. Те идват с невероятна скорост, впечатляваща чувствителност и неповторимо качество на образа. Базлер вече предлага четири различни модела с този сензор: 2.3 MP резолюция плюс най-модерната технология за глобален затвор /global shutter/.