„Долфио технологии България” ООД е единственият оторизиран представител на немската компания Базлер в България, която е водещ производител на високотехнологични камери с приложение на първо място в сферата на машинното зрение в индустрията.
Портфолиото на компанията съдържа повече от 200 модела с широк спектър параметри и специални функции, сред които със сигурност ще откриете подходящите, за да реализирате планираната автоматизация.
Ние ще Ви помогнем да изберете точният продукт като, разбира се, няма да Ви оставим сами и по време на въвеждането в експлоатация. В случай че задачата е по-комплексна, предлагаме индивидуално разработване на цялостни системи, както и консултации в областта на машинното зрение.

Стандартните модели се предлагат с най-разпространените видове интерфейс: GigE, IEEE 1394, Camera Link, USB 3.0. Максималната резолюция при area scan камерите е 5 MP, а при line scan камерите – 12k. Най-високата скорост е 500 fps, като тя би могла да бъде увеличена до 16 000 fps посредством ограничаване на зрителното поле на камерата). Независимо дали ще изберете технология от най-ново поколение или търсите по-скоро икономично решение, Базлер разполага с това, което ще задоволи Вашите нужди. Забележителна е надеждността на нашите продукти, ето защо всеки един MV модел се предлага с 3-годишна производствена гаранция.

Базлер вече е неоспорим лидер в световното производство на MV камери с Gigabit Ethernet интерфейс. Наред с разнообразния набор от камери, продуктовата ни листа включва още различни обективи, специализирано светодиодно осветление, подходящите аксесоари подбираме винаги спрямо конкретна цел, ето защо работим с различни партньори..

Ако имате въпрос, свързан със сферата на машинното зрение, потърсете ни и ни го задайте!