Приложения

Автоматизация в индустрията

Високотехнологичните камери Базлер най-често намират приложение в сферата на машинното зрение в промишлеността. Разгледайте какво препоръчваме да ползвате в съответния сектор въз основа на силните страни и специалните характеристики на отделните серии.

Медицина

Различните области на медицината поставят други предизвикателства пред този тип камери, вижте как може да реализирате най-пълно функциите на всяка една от тях!

Транспорт

При проектиране на съвременни системи за управление и контрол на трафика (интелигентни транспортни системи) ползването на високотехнологични камери е почти неизбежно, тук ще намерите информация за предимствата на различните модели

Приложения за киното

Високоскоростното заснемане на анимация, рекламни спотове или специални ефекти често изисква употребата на камери със специални характеристики. Камерите Mega Speed са изключително подходящи за запис на super slow motion филмов материал.

Охранителни системи

Системите за сигурност, базирани на видеонаблюдение, вече не са новост в нито една сфера. Мрежовите камери на Базлер се ползват главно при наблюдението на банки и казина, също в транспортния бранш.