Продукти

Камери Line Scan

Може да избирате измежду повече от 40 различни модела с резолюция до 12K и скорост до 140 kHz, монохром или цветни едно- до триредови сензори.

Камери Area Scan

Актуалната продуктова листа включва повече от 150 модела камери, които покриват възможно най-широкото поле от изиствания на приложенията в областта на машинното зрение. Без значение дали се нуждаете от резолюция 5 MP или скорост 500 fps, или пък комбинация от двете, при нас ще откриете търсения моде

Обективи

Предлагаме различни обективи с фокусно разстояние в границите от 6,5 мм до 75 мм, които могат да бъдат комбинирани с повечето ни модели камери.

Светодиодно осветление

При много от MV приложенията осветеността е от определящо значение. При нас ще откриете подходящото LED осветително тяло.

Камери по желание на клиента

Имате нужда от камера, която да отговаря на специални критерии? Ние разполагаме с това, което Ви е необходимо, независимо дали става дума за допълнителна функция, свързана с обработката на изображенията или за технически изисквания към корпуса на камерата.

Мрежови камери

Продуктовата листа на Базлер ще Ви предложи модела, който търсите, независимо дали става дума за видеонаблюдение на открито или закрито.