Хранително-вкусова

Хранително-вкусова промишленост
Постоянно растящите изискванията по отношение качеството на хранителните продукти, съкращаването на производствените процеси, стремежът за максимизиране на преработените количества поставят хранително-вкусовата промишленост пред нови и нови предизвикателства. В днешно време цифровите камери играят ключова роля при следенето на автоматизираните процеси и задължителната проверка за качество на продуктите. С тяхна помощ може да бъде гарантирано високо средно ниво качеството на хранителните продукти, също така помагат да бъде повишена ефективността на производството.
Базлер следи бързо променящите се изисквания и създава нови модели, които да са с:
- широк променлив диапазон
- висока кадрова честота
- най-доброто съотношение цена-качество
Обичайни области на приложение:
Инспекция на хранителни продукти (напр. форма, проверка за дефекти, присъствие на чужди елементи)
Препоръчваме сериите: ace, pilot, scout, runner, sprint.
Инспекция на бутилки (напр. качествен контрол на гърла и капачки)
Препоръчваме сериите: ace, pilot, scout, runner, sprint.
Свържете се с нас и ни кажете от какво имате нужда, за да Ви предложим най-доброто средство за реализиране на Вашия проект.